Ønsker du eierskap til verdiene du bygger? 

De beste hodene nøyer seg ikke med knapper og glansbilder. De vil naturlig nok ha sin velfortjente bit av kaka. Stadig flere selskaper velger derfor å dele eierskap med ansatte. Det er smart!

Strukturert riktig blir dette raskt en klassisk vinn-vinn-situasjon der eiere og medarbeidere sammen drar selskapet i riktig retning.

Det er her vi kommer inn.

Vi har spesialisert oss på aksjelønn, som handler om hvordan man kan gi sine ansatte en del av selskapets verdiøkning. Derfor tilbyr vi en skreddersydd SaaS som gjør det enkelt å få oversikt og innsikt i verdien av dette for deg som ansatt.

Med kunder som Kahoot, Oda, Pexip, Sats, Veidekke, XXL, Otovo og over 100 andre vokser vi nå raskest i Norden innen vårt felt.

Vi dominerer blant selskaper på Oslo Børs, har nylig åpnet kontor i Danmark og jobber med å vokse i Sverige. Senere vil vi også vokse utenfor Norden

Fra våre kontorer i Oslo skal vi nå erobre Europa. Sammen med landets fremste eksperter på design og administrasjon av ansatteierskap kan du være med å skape en ny vekstcase innen eierskap for ansatte. Vi har gjort mye på kort tid og har en tjeneste som allerede har bevist sin verdi i markedet. Dette er likevel bare starten på eventyret. Alle som kommer inn i selskapet nå vil  ha stor påvirkningskraft på produkter, løsninger og bedriftskultur fremover.

Interaksjonsdesigner

Interaksjonsdesignere Optio

Konsulent til operationsavdeling

bilde

 

At vi er spesialister på ansatteierskap er naturligvis også gode nyheter for deg som leser dette.

Alle som jobber hos oss nyter selvfølgelig godt av muligheten til eierskap i selskapet. Det er tross alt vårt spesialfelt. Drømmer du om å komme tidlig inn i et Fintech selskap som allerede er i sterk vekst og har god økonomi, er dette derfor en gylden mulighet.

Fra media

Vi vil gjerne høre fra deg

E-post

Spørsmål om stillingen? 

Telefon

Kontakt Maria:  

HQ

Oslo, Norway