Vi søker interaksjonsdesigner

Interaksjonsdesignere Optio

De beste hodene nøyer seg ikke med knapper og glansbilder. De vil naturlig nok ha sin velfortjente bit av kaka. Stadig flere selskaper velger derfor å dele eierskap med ansatte. Det er smart!

Strukturert riktig blir dette raskt en klassisk vinn-vinn-situasjon der eiere og medarbeidere sammen drar selskapet i riktig retning.

Det er her vi kommer inn.

Vi har spesialisert oss på aksjelønn, som handler om hvordan man kan gi sine ansatte en del av selskapets verdiøkning. Derfor tilbyr vi en skreddersydd SaaS som gjør det enkelt å få oversikt og innsikt i verdien av dette for deg som ansatt.

Med kunder som Kahoot, Oda, Pexip, Sats, Veidekke, XXL, Otovo og over 100 andre vokser vi nå raskest i Norden innen vårt felt.

Vi dominerer blant selskaper på Oslo Børs, har nylig åpnet kontor i Danmark og jobber med å vokse i Sverige. Senere vil vi også vokse utenfor Norden.

Stor påvirkningskraft

Vi har gjort mye på kort tid og har en tjeneste som allerede har bevist sin verdi i markedet. Dette er likevel bare starten på eventyret. Som Jr. interaksjonsdesigner hos oss vil du få stor påvirkningskraft på produkter, løsninger og bedriftskultur fremover.

Du blir en del av et høyt kompetent produktteam. Deres ansvar er å forberede oppgaver til utviklingsteamet – finne ut av hva de skal bygge, hva som har høyest prioritet, hvilke krav som stilles til løsningene og hvordan de skal se ut og fungere.  Akkurat nå jobber de med en stor rebranding av Optio som merkevare og å lage bedre prosesser for programvarens selvbetjeningsløsninger.

I rollen som Interaksjonsdesigner vil du jobbe både med produktet (selskapets SaaS-løsning) og interne prosesser som krever design og brukertesting.

Eierskap og vekst

Du vil selvfølgelig nyte godt av muligheten til eierskap i selskapet — det er tross alt vårt spesialfelt.

Drømmer du om å komme tidlig inn i et fintech-selskap med et sterkt fagmiljø, og som allerede er i sterk vekst og med god økonomi, er dette derfor en gylden mulighet.

Lytt til denne podcasten der vi snakker vi om ansatteierskap, teknologi, produkt, kultur, visjoner og mål.

Arbeidsoppgaver

 • Gjøre ansatteierskap enklere for bedrifter og ansatte
 • Gjennom utvikling av Optios designsystem videreutvikle Europas beste SaaS for ansatteierskap
  til at vi blir den foretrukne løsningen innen aksjelønn i Europa
 • Brukertesting og design av web-baserte grensesnitt
 • Visualisering av data
 • Innholdsdesign til salg og markedsføring
 • Er du interessert i andre ting også? Vi gjør det vi kan for å hjelpe våre medarbeidere utvikle seg i den retningen de ønsker

Ønsket kunnskap og erfaring

For å trives og lykkes med disse oppgavene tror vi du har minst en bachelorgrad innen designfag eller andre relevante utdanninger, men dette er ikke et krav. Du bør imidlertid ha erfaring med følgende:

 • Brukertesting
 • Figma og andre relevante arbeidsverktøy som Adobe Illustrator, Sketch etc.
 • Design thinking
 • Gode engelsk- og norskkunnskaper


Motiveres du av å bygge selskap, og evner du å gjøre komplekse løsninger enkle og forståelige? Er du analytisk, strukturert og har evnen til å stå løpet ut fra idé til ferdig løsning? Da har vi oppgaver og et miljø som passer deg godt.  

Lønn og eierskap

Du vil få konkurransedyktig lønn og tilbud om eierskap i en fintech-scaleup i sterk vekst.

Som selskap har vi god økonomi, lav risiko og stort vekstpotensial.


Stor fleksibilitet

Vi ønsker å vise fleksibilitet med tanke på arbeidstid og sted.

Vi holder til på Montebello i Oslo i dag. Men vi er i ferd med å vokse ut av lokalene, så vi ser etter nye. Vi flytter høyst sannsynlig i løpet av første halvår 2022.


Stor påvirkningskraft

Når vi lager verdens beste SaaS for eierskap for ansatte vil du ha stor påvirkningskraft på Optios produkter og merkevare.

Du vil også tilegne deg kunnskaper om å jobbe i tverrfaglige team kombinert med god forretningsforståelse.


Personlig utvikling

Vi har allerede flere store og spennende selskaper som kunder. Hos oss får du derfor en unik mulighet til å jobbe innen fintech og bygge en internasjonal SaaS. Det gir gode muligheter for personlig utvikling gjennom arbeidsoppgaver, roller og videreutdanning.

Vi vil gjerne høre fra deg

E-post

Spørsmål om stillingen? 

Telefon

Kontakt Maria:  

HQ

Oslo, Norway