Er du en utvikler som ønsker eierskap til verdiene du bygger?

Stadig flere selskaper velger å dele eierskap med ansatte. Det er smart! Strukturert riktig blir dette raskt en klassisk vinn-vinn situasjon, der eiere og medarbeidere sammen drar selskapet i riktig retning. 

 

Det er her vi kommer inn. Med kunder som Kahoot, Pexip, Sats, Veidekke, XXL, Otovo og over 60 andre børsnoterte selskaper trygt plassert på vår egen SaaS-tjeneste, vokser Optio Incentives raskest i Norden. Vi sørger for at alle prosesser rundt eierskap for ansatte går så effektivt som mulig.

 

At vi er spesialister på ansatteierskap er naturligvis også gode nyheter for deg som leser dette.

 

Fra våre kontorer i Oslo skal vi nå erobre Europa. Vi er derfor på jakt etter et helt nytt team med utviklere i Norge. Sammen med landets fremste eksperter på design og administrasjon av ansatteierskap kan du være med å skape en ny vekstcase innen eierskap for ansatte. Vi har gjort mye på kort tid og har en tjeneste som allerede har bevist sin verdi i markedet. Dette er likevel bare starten på eventyret. Som utvikler i teamet vi bygger nå vil du få stor påvirkningskraft på produkter, løsninger og bedriftskultur fremover.

 

Og ja, alle som jobber hos oss nyter selvfølgelig godt av muligheten til eierskap i selskapet. Det er tross alt vårt spesialfelt. Drømmer du om å komme tidlig inn i et Fintech selskap som allerede er i sterk vekst og har god økonomi, er dette derfor en gylden mulighet.

 

Høres dette spennende ut?

Vi har spilt inn en podcast som forteller deg mer om hvorfor vi bør snakke sammen. Der snakker vi om ansatteierskap, teknologi, produkt, kultur, visjoner, mål, og hvilke muligheter du får som utvikler i teamet som skal bygges nå! 

Arbeidsoppgaver 

 

  • Gjøre ansatteierskap enklere for bedrifter og ansatte 
  • Bidra gjennom smarte teknologivalg til at Optio Incentives blir den foretrukne løsningen innen aksjelønn i Europa 
  • Videreutvikle og drifte Europas beste SaaS-tjeneste for ansatteierskap


Ønsket kunnskap og erfaring

 

For å løse disse arbeidsoppgavene tror vi du har minimum 1 – 2 års erfaring med utvikling og videreutvikling av selvbetjeningsløsninger, med bruk av følgende teknologier:

  • Frontend: React, GraphQl 
  • Backend: Node.js, Kotlin/Java i mindre grad 
  • Database: Postgres/GCP Cloud SQL 
  • Miljø: GCP Kubernetes, ELK 

 

Vi tilbyr

 

Lønn og eierskap

Du vil få konkurransedyktig lønn og tilbud om eierskap i en Fintech Scaleup i sterk vekst.
Som selskap har vi god økonomi, lav risiko og høyt vekstpotensial. 

 

Stor fleksibilitet

Vi ønsker å vise fleksibilitet i forhold til din arbeidstid og sted.
Når du er på HQ vil det være på Oslo vest med enkel tilgang til kollektivtransport og parkering.

 

Høy grad av selvbestemmelse

Her får du og teamet høy grad av selvbestemmelse i valg av teknologi - med mulighet til å jobbe med for eksempel React, Node og GraphQL.

 

Stor påvirkningskraft

Når vi nå lager verdens beste SaaS-tjeneste for eierskap for ansatte vil du har stor påvirkningskraft på teknologivalg, produkter og løsninger. Her vil du jobbe med moderne skyarkitektur, kode og systemer. 

 

Personlig utvikling

Vi har allerede flere store og spennende selskaper som kunder. Hos oss får du derfor en unik mulighet til å jobbe innen Fintech og bygge en internasjonal SaaS-tjeneste. Det gir gode muligheter for personlig utvikling gjennom arbeidsoppgaver, roller, og videreutdanning.

 

Vi har spilt inn en stillingspodcast med CTO Eirik Wang og CEO Christoffer Herheim, der de forteller deg mer om hvem de er, hva de løser for kundene og hvordan det er å jobbe i Optio. 

 

Lytt til stillingspodcast her

Vi vil gjerne høre fra deg

E-post

Spørsmål om stillingen? 

Telefon

Kontakt Maria:  

HQ

Oslo, Norway